Διάγνωση COVID-19

Για τη διάγνωση της νόσου του Κορωνοϊού χρησιμοποιείται η εξέταση της Μοριακής Ανίχνευσης του ιού SARS-CoV-2 (Κορωνοϊός), ενώ για να δείτε αν είχατε προσβληθεί από τη νόσο σε προηγούμενο διάστημα (τουλάχιστον 14 ημέρες πριν) χρησιμοποιείται η εξέταση προσδιορισμού των αντισωμάτων.

 Τα διαγνωστικά ιατρεία MOSCHOUDIS LABS στο ΚΡΑΝΙΔΙ την ΕΡΜΙΟΝΗ και τις ΣΠΕΤΣΕΣ είναι ανεξάρτητα διαγνωστικά ιατρεία-μέλη του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα οποία λειτουργούν με πιστοποιημένες ποιοτικές προδιαγραφές και μπορούν να καλύψουν με εγκυρότητα και αξιοπιστία ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων, ακόμα και σπάνιες και εξειδικευμένες εξετάσεις.

Την διαπιστευμένη εξέταση κατά ISO 15189 της Μοριακής Ανίχνευσης RNA SARS-CoV-2 (COVID-19) για τη νόσο του Κορωνοϊού πραγματοποιούν τα ιατρεία MOSCHOUDIS LABS-μέλη του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn .

Για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εξέτασης θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με τον ιατρό βιοπαθολόγο, έτσι ώστε να προσδιοριστεί ο τόπος και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν για τη δειγματοληψία, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την διαχείριση δυνητικά μολυσματικών δειγμάτων.